Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.59

BETANO

Am avut o zi grea ieri, cu surprize multe la Liga II si cu evenimente neprevazute care mi-au stricat biletele celelalte, in sensul ca atat Lincoln cat si TNS au luat cartonase rosii, iar toate calculele hârtiei mi s-au dat peste cap.

Azi voi juca un combo format din 3 meciuri în care am încredere destul de mare și am să vă explic și de ce.

cota2.ro

Steaua joacă de la ora 17.00 în EHF Cup împotriva lui Varazdin, echipă de care a trecut la diferență de un gol în meciul tur, dar militarii au marți din nou meci în SEHA League. Va fi un sezon greu pentru vice-campioana României în condițiile în care va fi angrenată pe 4 fronturi! Probabil că Steaua se va impune, dar linia de handicap de +13.5 pe croați la cotă 1.50 mi se pare pomană curată!

Fetele de la Craiova au astăzi meciul decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor împotriva unei formații tot din Croația, iar în mod normal elevele lui Bogdan Burcea sunt favorite. Voi miza pe faptul că, în cazul nefericit în care vor pierde, nu o vor face la o diferență mai mare de 1 gol.

Ultimul meci este din fotbal și voi miza pe minim un gol marcat de Norvegia în Bulgaria, defensiva vecinilor de la sud de Dunăre fiind una șubredă, în general.

Aceste meciuri pot fi jucate DOAR la Betano! Deschide un cont nou la Betano prin butonul de mai jos și ai acces GRATIS în grupul Premium

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Steaua Buc vs Varazdin
Pronostic:
Varazdin +13.5 HA
Cota
1.50
Craiova vs Podravka Vegeta
Pronostic:
Craiova +1.5 HA
Cota
1.33
Bulgaria vs Norvegia
Pronostic:
Norvegia înscrie
Cota
1.30
Cota finala: 2.59
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro