Ponturi Pariuri Fotbal Al Ain vs Al Nasr Dubai

BETANO

Cupa Ligii din Emiratele Arabe Unite este clar o competiție în care jucătorii cu mai puține minute se pot afirma, iar gazdele de la Al Ain nu vor avea încotro și vor respecta această condiție, deoarece au foarte mulți jucători convocați la loturile naționale, iar dintre aceștia cea mai importantă absență poate fi considerată cea a lui Marcus Berg, atacantul suedez fiind cel mai valoros om din lotul gazdelor.

În cazul oaspeților de la Al Nasr Dubai, situația este un pic diferită, antrenorul sârb în vârstă de 56 de ani, Ivan Jovanovic, fiind cu sabia deasupra capului, iar pentru a-și păstra poziția are nevoie de rezultate imediate. Acesta are doar 2 titulari absenți, dar îi are la îndemână și sunt mari șanse să îi trimită în teren din primul minut pe cei 3 brazilieni (Marquinhos, Samuel și Iury), dar și pe giuvaierul echipei, Yohan Cabaye.

cota2.ro

În aceste condiții, consider că merită încercată o cotă generoasă de 3.90 pentru victoria oaspeților, cu miza returnată în caz de egalitate, chiar și pentru un eventual Cash-Out înainte de începerea meciului, pentru că am convingerea că solistul pe gazde va crește!

Și cota 2.22 disponibilă la această casă de pariuri pentru X2 este foarte bună!

<<JOACĂ ACEST BILET AICI ȘI AI UN BONUS DE 500 DE LEI LA ÎNREGISTRARE! >>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Al Ain vs Al Nasr Dubai
Pronostic:
2 DNB
Cota
3.90
Cota finala: 3.90
Profit: 29.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro