Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.09

UNIBET

Cel mai bun atac din liga secundă a Suediei are astăzi programat un nou recital, deoarece Falkenbergs, ocupanta locului secund, primește vizita lui Landskrona, echipă clasată pe locul 15, penultimul în clasament.

Falkenbergs vine după 3 victorii consecutive în campionat, interval în care a punctat de 9 ori, în timp ce Landskrona nu a mai cunoscut gustul victoriei de 5 etape. De altfel, bilanțul lor în deplasare este unul modest, pierzând 70% din meciurile disputate.

cota2.ro

Voi adăuga pe biletul meu și un meci din liga națiunilor UEFA. Finlanda joacă fotbal de la numirea lui Markku Kanerva în decembrie 2016, și merită punctat că a înregistrat o singură înfrângere în ultimele 11 partide disputate, aceea din amicalul cu România. Mai mult, în ultimele 7 meciuri de-acasă este neînvinsă, 5 dintre acestea fiind victorii, iar în 6 dintre acestea nu au primit gol, deși a întâlnit echipe ca Ungaria, Islanda sau Belarus.

Estonia, adversarul de azi, este o echipă slabă, valoarea totală a lotului fiind mai mică decât a unui singur jucător din naționala Finlandei -- vorbim de portarul lui Leverkusen, Hradecky, evaluat la 12 milioane de euro. Cele două s-au întâlnit fix acum un an, iar Finlanda s-a impus cu 3-0. În condițiile în care Finlanda are un moral exceelnt după victoria împotriva Ungariei, iar Estonia vine după o înfrângere logică împotriva Greciei, am putea fi îndreptățiți să ne așteptăm la un succes clar al gazdelor, iar eu voi miza pe linia de handicap asiatic -1, ceea ce înseamnă că în cazul unei victorii la fix un gol diferență, primim cota 1.00.

<<DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA UNIBET SI AI ACCES GRATUIT, PE VIATA, IN GRUPUL DE PARIURI PREMIUM>>



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Falkenbergs vs Landskrona
Pronostic:
1
Cota
1.50
Finlanda vs Estonia
Pronostic:
Finlanda -1 HA
Cota
1.00
Cota finala: 1.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro