Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

BETANO

Voi miza in prima instanta pe un bilet cu meciuri de azi, a carui valoare finala depasteste un pic pragul de 2, dar sansele de reusita par destul de mari, doar o surpriza mare ne poate incurca aici. Ieri am bifat cel de-al treilea bilet castigator consecutiv si sper sa mentin trendul ascendent.

Albion Rovers este o echipa in criza, cu o defensiva franjurI, iar cei care fac parte din grupul Premium stiu ca de anul trecut am tot incasat pe meciurile lor, in special la overuri. Problema este acum ca nu prea mai sunt in stare sa o bage in ate, asa ca solistii pe adversari sunt la ordinea zilei.

cota2.ro

Glasgow Rangers a avut un start modest de sezon sub comanda lui Steven Gerrard, echipa are nevoie de puncte, deoarece aspiratiile lor sunt mari. Vizita lui Dundee pe Ibrox Stadium cade la momentul perfect pentru gazde, problema reala care se pune astazi fiind cea a scorului, deoarece Dundee este lanterna rosie cu 4 infrangeri in cele 4 etape disputate.

Nou promovata Rotherham are meci greu azi cu Derby, trupa antrenata de Frank Lampard fiind pe val, cu 3 victorii la rand, dar cum in Championship se intampla multe lucruri imprevizibile, voi acoperi si varianta egalului in favoarea noastra.

<<AICI AI COTA 35.00 DE SAMBATA>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Clyde vs Albion Rovers
Pronostic:
1
Cota
1.26
Glasgow Rangers vs Dundee Utd
Pronostic:
1
Cota
1.25
Rotherham vs Derby
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro