Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETANO

Wolverhampton este una din nou-promovatele in Premier League care arata foarte bine si in mod normal nu ar trebui sa aiba probleme in a supravietui in primul esalon. Ba mai mult, prevad o clasare in prima jumatate la primavara. Egalul obtinut cu Manchester City nu este o intamplare, iar duminica "lupii" pornesc cu prima sansa pe propriul teren in fata lui Burnley, echipa care a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri disputate in Premier League, incasand minim 2 goluri!

Cea de-a doua selectie de pe biletul meu este tot pe lupi, de aceasta data pe "lupii galbeni" de la Petrolul, care de fiecare data cand merg eu la meciurile lor de pe propriul teren ies castigatori. Maine voi fi prezent pe Ilie Oana la meciul cu Timisoara, deci...solist pe gazde.

cota2.ro

Am jucat meciurile la Betano, deoarece am gasit cele mai bune cote pentru selectiile mele, iar daca iti deschizi si tu un cont nou la Betano folosind butonul de mai jos, vei primi acces GRATUIT in grupul Premium pentru tot restul vietii, SAU vei putea primi GRATUIT singurul masterclass de pariuri sportive din Romania, PUTEREA COTELOR,din care poti invata o multime de strategii profitabile, demonstrate matematic si explicate pe intelesul tuturor!

AVEM BONUSURI LA PARIURI DE 1000 DE EURO IN ACEST WEEKEND! PROFITA ACUM DE OFERTELE EXCLUSIVE LA CASELE DE PARIURI ONLINE

<<ALEGE BONUSUL TAU AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Wolverhampton vs Burnley
Pronostic:
1
Cota
1.70
Petrolul vs Poli Timisoara
Pronostic:
1
Cota
1.38
Cota finala: 2.35
Profit: 13.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro