Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.78

Fortuna

De la venirea la Olympiakos in aceasta vara, atacantul spaniol Miguel Guerrero se simte foarte bine si marcheaza pe banda rulanta. Duminica la Pireu vine Asteras Tripolis, iar Oly isi poate extinde seria de victorii de pe propriul teren care in acest moment a ajuns la 13 in ultimele 14 meciuri!

Midtjylland si Copenhaga sunt doi adversari compatibili in ceea ce priveste spectacolul oferit, deoarece in 9 din ultimele 10 partide directe ambele echipe au marcat cel putin odata!

cota2.ro

Si partida dintre Alkmaar si Feyenoord se anunta a fi cu potential bun de spectacol, deoarece ultimele 10 directe au produs minim 3 goluri! Daca luam in calcul faptul ca Feyenoord a inscris minim 3 goluri in 10 din ultimele 11 meciuri, iar 14 din ultimele 15 partide disputate de Alkmaar au fost de over, avem o noua selectie buna pe bilet!

De la spectacol e timpul sa trecem la meciuri mai anoste, dar cu potential bun de profit. Ultimele 10 partide directe dintre Genoa si Bologna in toate competitiile au fost sarace in goluri, iar partida de duminica are sanse mici sa iasa din acest tipar.

Ultima selectie de pe biletul meu de azi este din meciul care incheie runda in Ligue 1, confruntarea de pe Velodrome dintre Marseille si Guingamp. Ultimele 12 meciuri ale lui Guingamp au produs minim 3 goluri, la fel ca ultimele 7 consecutive disputate de OM, deci potential de goluri exista!

Daca deschizi un cont nou la Fortuna prin butonul de mai jos si plasezi acest bilet, ai risc 0, pentru ca primul pariu este fara risc! Singurul bonus Cashback FARA RULAJ de 100 de Lei este disponibil doar la FORTUNA! Deschide un cont nou si ai acces GRATUIT, pentru tot restul vietii, in grupul Premium!

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Olympiakos vs Asteras Tripolis
Pronostic:
1
Cota
1.38
Midtjylland vs FC Copenhaga
Pronostic:
GG
Cota
1.58
Alkmaar vs Feyenoord vs Feyenoord
Pronostic:
over 2.5 goluri
Cota
1.47
Genoa vs Bologna
Pronostic:
under 2.5 goluri
Cota
1.63
Marseille vs Guingamp
Pronostic:
over 2.5 goluri
Cota
1.49
Cota finala: 7.78
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro