Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.61

Fortuna

Desi cotele de deschidere pentru meciul dintre Viitorul Constanta si Hermanstadt au fost undeva pe la 1.60-1.65 la marile case de pariuri din lume, acestea au scazut sub 1.50, cum era de asteptat. Fortuna momentan a ramas cu cota sus pe solistul pe gazde, la 1.58, iar pe parcursul zilei este posibil sa mai scada, din moment de este singurul meci de Liga 1 de pe panoul zilei. Pustii lui Hagi au un moral bun, deoarece multi au fost implicati in succesul istoric al nationalei U21, iar aici merita evidentiat Ianis Hagi, care a inscris acel gol fantastic din corner. Nu este exclus sa il vedem si azi pe lista marcatorilor! Dragus a fost in premiera titularizat la nationala mare, iar adversarul de azi are un lot inferior din punct de vedere valoric. Hagi nu are voie sa se impiedice azi.

Pentru cea de-a doua selectie va sugerez sa ne aruncam privirile inspre campionatul Suediei, acolo unde se intalnesc azi cel mai bun atac si cea mai slaba aparare. Hammarby are 40 de goluri marcate in 20 de meciuri si se deplaseaza la Sirius, echipa care a incasat 49 de goluri in tot acest interval. In ultimele 3 etape, care au fost toate infrangeri pe linie, au incasat 12 goluri!

cota2.ro

GRUPUL BILETUL ETAPEI - COTE DE 10+

Prieteni, ma bucur sa va anunt ca in grupul BILETUL ETAPEI am reusit sa castigam biletul de cota 10+ din acest weekend, iar de acum se anunta multa activitate, pentru ca vom avea o multime de meciuri.

Daca doriti acces GRATUIT in grupul Biletul Etapei, este nevoie sa deschideti un cont nou si sa efectuati o depunere minima la unul din sponsorii proiectului, dar OBLIGATORIU prin linkurile de mai jos:

Dupa ce deschideti contul nou si efectuati prima depunere, este nevoie sa imi trimiteti un mesaj cu username-ul si adresa de email folosite la deschiderea contului, pentru a cere confirmarea de la casa de pariuri. Imi puteti trimite mesaj folosind formularul de contact de aici

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Viitorul vs Hermanstadt
Pronostic:
1
Cota
1.58
Sirius vs Hammarby
Pronostic:
2
Cota
1.65
Cota finala: 2.61
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro