Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

UNIBET

Astazi incepe un nou sezon de UEFA Champions League, iar echipele de top intra in scena cu jucatori de zeci de milioane de euro. Pentru Cota 2 de astazi am ales sa merg pe 3 meciuri destul de interesante.

Liverpool - PSG

cota2.ro

Ambele echipe au jucatori extraordinari care pot rezolva un meci la orice faza. Klopp are o echipa cu care a jucat finala anul trecut si este cotata ca favorita. Liverpool a jucat senzational impotriva celor de la Tottenham in campionat insa accidentarea lui Firmino poate fi o absenta importanta. PSG vine pe Anfield cu o super echipa. De la mijloc in sus, PSG are jucatori magnifici. Cu Mbappe, Di Maria si Neymar in spatele lui Cavani mi se pare unul dintre cele mai bune cupluri de atac din lume. Eu nu cred ca PSG poate pierde la o diferenta de 2 goluri.

Monaco - Atletico Madrid

Ambele echipe nu au inceput sezonul competitional foarte bine si ma astept la un meci destul de echilibrat. Manaco poate face surprize pe teren propriu fiind sustinuti de proprii fani insa echipa lui ”Cholo” Simeone are jucatori extraordinari care pot rezolva oricand un meci. Eu merg pe premiza ca madrilenii nu vor pierde acest meci.

Barcelona - PSV

Trebuia sa completez biletul cu un meci pentru a avea Cota 2 in capat si asadar am ales meciul Barcelonei cu PSV la care am ales sa merg pe victoria echipei catalane. Succesul acesteia este unul asteptat de toti pariorii si avand in vedere valoarea loturilor si faptul ca Barcelona vrea sa inceapa bine noul sezon european eu cred ca acestia vor castiga la o diferenta consistenta si fara prea mari probleme.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Liverpool vs PSG
Pronostic:
PSG +1 AH
Cota
1.00
Monaco vs Atletico Madrid
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.27
Barcelona vs PSV
Pronostic:
Barcelona -1 AH
Cota
1.15
Cota finala: 1.46
Profit: 3.68
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro