Ponturi Pariuri Fotbal Leeds United vs Preston

BETANO

Pentru prima dată în istoria clubului, Leeds United este neînvinsă în primele 7 etape ale sezonului, trupa antrenată de Marcelo Bielsa fiind singura echipă din Championship care nu a cunoscut până acum de la startul actualei stagiuni.

Liderul din Championship are o cotă extrem de generoasă pentru a se impune azi pe propriul teren în fața lui Preston, echipă care nu a mai câștigat de 6 meciuri, pierzând ultimele 3 deplasări fără să înscrie.

cota2.ro

Un factor important care a contribuie la menținerea cotei la valori decente este absența atacanților Patrick Bamford și Kemar Roofe, dar și a mijlocașilor Gaetano Berardi și Pablo Hernandez, însă Bilesa are la dispoziție jucători de calitate care să le țină locul cu succes. În cealaltă tabără lipsesc mijlocașii Ryan Ledson și Ben Pearson, suspendați. Trebuie ținut cont și de faptul că Preston a primit minim 2 goluri în ultimele 5 meciuri consecutive, iar în acest caz, putem forța un pic nota și voi alege să joc o cotă de 2.25 pentru victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci.

<<VEZI AICI COTA 50 SI COTA 60 DIN CHAMPIONS LEAGUE PENTRU MARTI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leeds United vs Preston
Pronostic:
1 & over 1.5 goluri
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 6.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro