Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 10.19

Fortuna

Meciul dintre Genk si Malmo are asteptari multe in materie de goluri, pentru ca, cel putin pe hartie, in functie de ultimele evolutii ale echipelor, intr-acolo se indreapta. Acum ramane de vazut daca socoteala din targ se potriveste cu cea de acasa.

Ultimele 9 meciuri din grupele Europa League disputate de Rapid Viena au produs goluri in ambele porti, in timp ce Spartak Moscova a primit gol in fiecare din ultimele 10 meciuri disputate in Europa League, inscriind in 9 dintre acestea. Am vazut austriecii in dubla cu romanii din play-off, iar defensiva lor nu prezinta incredere, in timp ce in atac au calitate decenta.

cota2.ro

Betis Sevilla a fost una dintre cele mai placute echipe din sezonul precedent din La Liga, terminand pe locul 6, dar atentie: cu un golaveraj negativ, deoarece au incasat 61 de goluri in 38 de partide. Betis revine in Europa dupa 5 ani si se deplaseaza la Pireu, acolo unde Olympiakos a pierdut doar 2 din cele 15 intalniri pe care le-a gazduit impotriva formatiilor spaniole.

Dinamo Zagreb primeste vizita lui Fenerbahce pe stadionul Maksimir, iar aceasta se anunta una dintre cele mai interesante intalniri ale serii. Cele doua echipe sunt la poli opusi ai formei de moment: daca Dinamo Zagreb este lider in Croatia, Fener are doar 6 puncte dupa 5 etape, pierzand 3 din ultimele 4 partide.


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Genk vs Malmo
Pronostic:
GG
Cota
1.71
Rapid Viena vs Spartak Moscova
Pronostic:
GG
Cota
1.77
Olympiakos vs Betis Sevilla
Pronostic:
GG
Cota
1.80
Dinamo Zagreb vs Fenerbahce
Pronostic:
GG
Cota
1.87
Cota finala: 10.19
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro