Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 11.66

UNIBET

Haideti prieteni sa incercam si un combo cu ceva tupeu azi! Saptamana trecuta am pierdut un bilet de cota 7+ si un bilet de cota 8+ la un singur gol diferenta, poate de aceasta data se intoarce roata.

Leicester e in foame de puncte, iar faptul ca astazi primeste vizita lui Huddersfield, echipa fara victorie in ultimele 9 meciuri de Premier League, o poate ajuta pe fosta campioana.

cota2.ro

Ultimele 8 meciuri disputate de Atlanta United in MLS au produsminim 3 goluri, iar gazdele de azi au marcat minim 2 in 7 dintre acestea. Pe sinteticul din Atlanta va sosi in aceasta seara Real Salt Lake, echipa care a marcat 15 goluri in ultimele 4 etape.

Cu 4 infrangeri consecutive, in League One, Bradford City se deplaseaza la Doncaster, iar cosmarul are sanse mari sa continue pentru oaspeti din cauza numeroaselor probleme de efectiv.

Vitesse are sansa de a lega victorii consecutive, dupa ce a intrerupt o serie de 3 meciuri fara victorie in etapa trecuta cu succesul de la Zwolle. ADO Haga, oaspetele de azi, se va prezenta cu ranile inca nevindecate dupa umilinta pe care a trait-o la PSV etapa trecuta cand a plecat cu 7 boabe in tolba.

Charlton poate intra pe loc de play-off azi daca se impune in fata lanternei rosii, Plymouth Argile, echipa fara victorie si cu doar 4 goluri marcate in cele 8 etape scurse.

<<AICI AI COTA 30.00 IN LOC DE 1.04! EASY MONEY>>

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Leicester vs Huddersfield
Pronostic:
1
Cota
1.65
Atlanta United vs Real Salt Lake
Pronostic:
peste 3 goluri asiatic
Cota
1.49
Doncaster Rovers vs Bradford City
Pronostic:
1
Cota
1.72
Vitesse vs ADO Haga
Pronostic:
1
Cota
1.49
Charlton vs Plymouth
Pronostic:
1
Cota
1.85
Cota finala: 11.66
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro