Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 8.04

Fortuna

Milton Keynes inca nu a cunoscut gustul infrangerii in acest sezon de League 2, insa are doar 3 victorii in cele 7 etape scurse. Astazi se va deplasa pe terenul liderului Lincoln City, echipa in ale carei meciuri de pe teren propriu gasim un procentaj de 75% cu goluri in ambele porti. Este si cazul a 5 din ultimele 6 intalniri directe.

Gary Monk, actualmente manager la Birmingham, va avea de infruntat una din fostele sale echipe, Leeds United, in prezent lider in Championship sub comanda lui Marcelo Bielsa. O singura victorie a bifat Birmingham in ultimele 23 de deplasari!

cota2.ro

Se pare ca forta ofensiva a lui Leeds nu este afectata de absenta cuplului de atacanti Hernandez-Roofe, deoarece Tyler Roberts a profitat de sansa de a juca titular si a inscris de doua ori in victoria cu 3-0 impotriva lui Preston. La aceasta casa de pariuri puteti juca la cota 2.70 ca Tyler Roberts va inscrie si azi

Ultimele 8 partide directe dintre Hoffenheim si Dortmund au produs goluri in ambele porti, iar traditia nu ar trebuie sa fie stricata azi. Ambele echipe au avut deplasari in Champions League la mijlocul saptamanii.

Arsenal Kiev l-a instalat pe banca tehnica pe fostul mare jucator Fabrizio Ravanelli, dar aptitudinile sale de manager inca lasa de dorit. Arsenal este una dintre cele mai slabe echipe din prima liga a Ucrainei, cu 16 goluri primite si doar 4 marcate, iar astazi va fi gazda meciului cu Olimpik Donetsk, insa gazda in teorie, pentru ca meciul se disputa pe stadionul comun al celor doua echipe.

<<AICI AI COTA 30.00 IN LOC DE 1.04! EASY MONEY>>

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Lincoln City vs MK Dons
Pronostic:
GG
Cota
1.73
Leeds United vs Birmingham
Pronostic:
1
Cota
1.78
Hoffenheim vs Dortmund
Pronostic:
GG
Cota
1.45
Arsenal Kiev vs Olimpik Donetsk
Pronostic:
2
Cota
1.80
Cota finala: 8.04
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro