Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.52

BETANO

Prieteni, am castigat fara emotii si pariul de baza de ieri, dar din pacate cota 8+ a fost ratata la un singur meci, iar cota 11+ la doua. Ramanem cu picioarele pe pamant si ne concentram pe a acumula cat mai mult profit.

Pentru azi va propun un bilet de cota 4.50 cu miza medie!

cota2.ro

Cei care doresc mai multe bilete zilnice sunt asteptati sa intre GRATUIT in grupul PREMIUM unde ieri a fost show total cu 6/7 bilete verzi, inclusiv la cota 4+

<<AICI AI CONDITIILE DE ACCES GRATUIT IN GRUPUL PREMIUM>>

Azi voi juca 3 meciuri pe biletul de cota 4.50 despre care va posvesteam mai sus. Hamburg cauta revenirea imediata pe prima scena fotbalistica a Germaniei, de unde a retrogradat pentru prima data in istorie, iar partida de azi cu Regensburg are o cota decenta pentru solist.

Lyon si Marseille incheie etapa in Franta, iar meciul de duminica seara de la 22.00 este in general spectaculos. S-au marcat minim 3 goluri in ultimele 8 meciuri disputate de Marseille in Ligue 1, Payet si compania inscriind minim 2 in 7 dintre acestea. De cealalta parte, Lyon a inscris minim 2 goluri in 12 din ultimele 14 meciuri disputate in campionat.

Ultima selectie este din Brazilia unde Luiz Felipe Scolari foloseste echipe total diferite in campionat si Copa Libertadores, dar strategia functioneaza de minune pentru Palmeiras. Sport Recife, gazda de azi, are o singura victorie in ultimele 15 etape, inregistrand sub 2.5 goluri in ultimele 3 meciuri de pe teren propriu. Palmeiras este neinfranta in ultimele 10 etape, iar 5 din ultimele 6 partide a produs maxim 2 goluri.

<<AICI AI COTA 30.00 IN LOC DE 1.04! EASY MONEY>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 1000 de RON Bonus la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hamburg vs Regensburg
Pronostic:
1
Cota
1.62
Lyon vs Marseille
Pronostic:
GG3+
Cota
1.80
Sport Recife vs Palmeiras
Pronostic:
X2 & SUB 3.5 goluri
Cota
1.55
Cota finala: 4.52
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro