Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.21

BETANO

Olympiakos Pireu a castigat 27 din ultimele 32 de partide directe impotriva lui Panionios, iar acest lucru nu este de mirare. "Deplasarea" de astazi are sanse mari sa fie un nou succes pentru elevii antrenati de Pedro Martins, la care ar putea debuta si proaspata achizitie, Yaya Toure. Am pus cuvantul deplasare in ghilimele, deoarece stadioanele celor doua echipe sunt despartite de doar cativa kilometri. 3 victorii a bifat Olympiakos in primele 3 etape, interval in care Panionios a cules un singur punct.

<<11 luni verzi din 13 bifate in grupul PREMIUM! Obtine si tu accesul GRATUIT in grupul nostru! Click aici pentru detalii de acces>>

Jablonec a avut o deplasare dificila in Europa League joi, parasind terenul infranta in fata lui Rennes. Si Viktoria Plzen a avut meci greu in Champions League, in fata lui CSKA Moscova si putem considera ca a scapat printre degete 3 puncte pretioase, fiind egalata in minutul 90 din penalty. 7 victorii a bifat Plzen in primele 8 etape, incasand doar 6 goluri si acumuland cu 11 puncte mai mult decat gazdele de azi, care in ultima etapa au suferit un esec usturator, 0-3 pe propriul teren cu Mlada Boleslav, echipa spulberata acum o luna cu 6-1 de Plzen.

cota2.ro

O singura data a reusit Jablonec sa se impuna in fata lui Plzen in ultimele 10 partide de campionat, din care oaspetii de azi au castigat 7!

<<Aici ai bonusuri de peste 1000 de Euro la casele de pariuri online! Alege bonusul tau!>>



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Panionios vs Olympiakos
Pronostic:
2
Cota
1.50
Jablonec vs Plzen
Pronostic:
X2
Cota
1.47
Cota finala: 2.21
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro