Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.40

UNIBET

Atletico Madrid a inceput sa tureze motoarele si a reusit doua victorii consecutive in deplasare, marcand de fiecare data cate doua goluri, la Monaco si la Getafe, iar meciul de azi de pe Wanda Metropolitano se anunta un nou succes pentru gasca lui Simeone, deoarece oaspetele este Huesca, nou-promovata care are deja 3 infrangeri consecutive. Voi miza pe linia de handicap asiatic -1 in favoarea gazdelor, ceea ce inseamna ca in cazul unei victorii la fix un gol diferenta a lui Atletico, vom primi cota 1.00.

Real Sociedad este ultimul călău al celor de la Huesca, iar astăzi va evolua pe Anoeta impotriva lui Rayo Vallecano. Ultimele 12 partide de pe Anoeta au produs minim 3 goluri pe tabelă, iar dacă aruncăm o privire pe media de goluri primite de Rayo în acest sezon, observăm că aceasta se ridică la 2.5 per meci. Voi miza pe linia de peste 2 goluri asiatic, ceea ce înseamnă că în cazul marcării a fix 2 goluri în meci, primim cota 1.00.

cota2.ro

Holsten Kiel este una din echipele care joaca un fotbal foarte plăcut în Bundesliga 2 din Germania. În sezonul trecut au terminat pe prima poziție în materie de overuri, iar cele două întâlniri cu Union Berlin au produs 4, respectiv 7 goluri. Voi merge și la acest meci pe linia de over 2 asiatic.

Dacă pariezi aceste două meciuri la Unibet, ai o creștere a profitului cu 10% și vei primi o cotă finală de 2.54. Alege să deschizi un cont nou la Unibet prin intermediul linkului de mai jos și vei avea acces GRATUIT în grupul nostru Premium!

<<DESCHIDE AICI CONT LA UNIBET>>

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atletico Madrid vs Huesca
Pronostic:
Atletico -1 HA
Cota
1.37
Real Sociedad vs Rayo Vallecano
Pronostic:
over 2 goluri asiatic
Cota
1.30
Union Berlin vs Holsten Kiel
Pronostic:
over 2 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.78
Profit: 7.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro