Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.05

UNIBET

Prieteni, azi voi încerca un combo de cota 3+ format din 3 meciuri pe care îl voi plasa cu o miză medie la UNIBET, deoarece doar acolo se pot juca liniile de handicap asiatic pe care mizez. Dacă nu aveți deja cont la UNIBET, vă puteți deschide unul prin linkul de mai jos și veți primi și acces GRATUIT pentru tot restul vieții, în grupul Premium!

<<DESCHIDE CONT LA UNIBET AICI>>

cota2.ro

Prima selecție de pe biletul meu este meciul de fotbal din Cupa României pentru care Gaz Metan Mediaș se deplasează tocmai la Rădăuți. Nu e ușor ca după o deplasare la Giurgiu luni seara, să ai meci tocmai unde se agață harta-n cui, astfel că Gazul ar putea menaja câțiva titulari, cum e și logic. Gazdele sunt antrenate de foștii steliști Dorin Goian și Daniel Bălan. În general echipa e formată din tineri talentați din zona Bucovinei, iar tactica de azi ar putea fi una precaută, astfel că voi miza pe linia de sub 3 goluri asiatic, ceea ce înseamnă că la fix 3 goluri marcate în meci.

Ne mutăm în Suedia acolo unde Hacken va juca în deplasare la Kalmar, echipă în fața căreia a pierdut o singură dată în ultimele 9 partide directe, iar forma de moment indică faptul că ar putea să prelungească seria de invincibilitate, mai ales că de la gazde vor lipsi brazilienii Jaja și Romarinho.

Ultima partidă este din baschet. Începe sezonul în Spania, iar Gran Canaria s-a prezentat destul de prost în meciurile de pregătire. Azi vor avea meci chiar la Barcelona, iar eu voi miza pe victoria catalanilor la minim 4 puncte diferență.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Radauti vs Gaz Metan
Pronostic:
sub 3 goluri asiatic
Cota
1.65
Kalmar vs Hacken
Pronostic:
X2
Cota
1.37
Barcelona vs Gran Canaria
Pronostic:
Barcelona -3.5 HA
Cota
1.35
Cota finala: 3.05
Profit: 10.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro