Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle vs Leicester

BETFAIR SPORTSBOOK

Newcastle este una din cele 3 echipe fără victorie în actualul sezon de Premier League, iar scaunul lui Rafa Benitez pare să se clatine. Întâlnirea de azi cu Leicester nu este ușoară pentru niciuna din cele două combatante, dar cu siguranță predicția pentru rezultatul final nu este ușoară nici pentru pariori, deoarece se poate întâmpla absolut orice în acest meci.

În schimb, consider că avem valoare foarte bună pentru linia de over 2.25 goluri asiatic, în condițiile în care ambele echipe își crează destul de multe ocazii în fiecare meci și nu stau cu curu-n poartă, indiferent de numele adversarului.

cota2.ro

S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 6 deplasări ale lui Leicester, aspect întâlnit și în ultimele 4 meciuri disputate de Newcastle pe propriul teren.

Pentru cei care nu știu, precizez că în cazul în care se marchează fix 2 goluri în meci, jumătate din miză este pierdută, iar jumătate rambursată, deci avem nevoie de minim 3 goluri pentru a câștiga tot pariul.

Devino MASTER în pariuri sportive! Învață să pariezi ca un profesionist cu ajutorul singurului Masterclass de pariuri sportive din România, PUTEREA COTELOR.

<<OBȚINE MASTERCLASS-UL GRATUIT AICI>>



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Newcastle vs Leicester
Pronostic:
over 2.25 goluri
Cota
2.04
1/2
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro