Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 16.02

BETANO

Prieteni, ultimul bilet pe luna Septembrie este unul mai îndrăzneț la o cotă finală ce depășește valoarea 16. Luna va fi pe profit pentru mine și pentru cei care au ales să mizeze pe biletele propuse de mine, un profit de minim 50 de unități, iar calculele pot fi făcute foarte simplu, în funcție de unitatea fiecăruia de pariere.

De exemplu, dacă unitatea este de 10 lei, profitul pe Septembrie este de minim 500 de lei, dacă unitatea este de 50 de lei, profitul este de 2500 de lei, etc. Spun că profitul este de minim 50 de unități pentru că azi voi miza o singură unitate din cele +51 pe care le-am acumulat, deci indiferent dacă pariul de azi e câștigător sau nu, profitul nostru este clar!

cota2.ro

GRUPUL PREMIUM - Profit constant 11/13 luni

Septembrie a fost o lună foarte bună și în grupul Premium, unde membrii deja s-au obișnuit cu ponturi de calitate și cu profituri constante. Din 13 luni de existență, 11 sunt pe profit și 2 pe minus, iar profitul general este chiar decent. Acolo avem alt staking plan, diferit de cel de pe site, dar profitul este mult mai generos. Accesul este GRATUIT pentru toți cei care vor să se alăture, iar detalii despre acces aveți mai jos.

<<INTRA GRATUIT IN PREMIUM>>



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Voluntari II vs Turnu Magurele
Pronostic:
2
Cota
1.53
Boca Juniors vs Colon Santa Fe
Pronostic:
1
Cota
1.60
Betis Sevilla vs Leganes
Pronostic:
1
Cota
1.70
Sassuolo vs AC Milan
Pronostic:
1X
Cota
1.75
Benevento vs Foggia
Pronostic:
1X & OVER 2.5 goluri
Cota
2.20
Cota finala: 16.02
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro