Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.07

BETANO

Prieteni, voi începe această lună cu un bilet de cota 2 format din trei meciuri cu șanse foarte bune de câștig.

Liderul din Ecuador, Macara, are o oportunitate foarte bună să se detașeze la 5 puncte azi deoarece va primi vizita lui El Nacional, echipă cu foarte multe absențe importante și care încasează goluri pe bandă rulantă. 4 din ultimele 5 directe au fost câștigate de Macara. Voi acoperi un eventual rezultat de egalitate cu șansă dublă.

cota2.ro

Mizez tot în șansă dublă pe un alt lider care are șansa de a se desprinde azi, de această dată în Plonia, unde Jagiellonia, echipa cu cea mai bună defensivă din campionat, primește vizita lui Slask Wroclaw.

În Rusia avem un meci între Rubin Kazan și Samara. Gazdele sunt neînvinse în 14 din ultimele 15 meciuri disputate pe teren propriu și e greu de crezut că ar putea pierde împotriva unei echipe care a marcat doar 2 goluri în 8 etape! 5 din ultimele 6 partide de pe teren propriu ale lui Rubin au produs maxim 2 goluri pe tabelă, iar în acest caz mi se pare destul de safe să optez pentru combinația de 1X & sub 3.5 goluri.

ALL-IN Challenge în grupul PREMIUM în luna Octombrie! Incitanta provocare de a porni de la o sumă și a ajunge la una de minim 10 ori mai mare va fi efectuată în grupul nostru premium, unde accesul poate fi obținut GRATUIT! Te bagi?

<<AICI AI DETALII DE ACCES IN GRUP>>




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Macara vs El Nacional
Pronostic:
1X
Cota
1.20
Jagiellonia vs Slask
Pronostic:
1X
Cota
1.25
Rubin Kazan vs Samara
Pronostic:
1X & SUB 3.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro