Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

BETANO

COTA2

Astazi incepe a doua etapa a grupelor UEFA Champions League si am ales sa joc 2 meciuri destul de interesante pentru acest bilet. M-am axat pe meciul celor de la Lyon de pe teren propriu in fata ucrainienilor de la Shakhtar si pe meciul echipei lui Guardiola impotriva celor de la Hoffenheim.

cota2.ro

Olympique Lyon - Shakhtar Donetsk

In prima etapa a grupelor, Lyon a produs marea surpriza invingand-o pe Manchester City chiar pe terenul acesteia cu scorul de 2-1. De partea cealalta, Shakhtar Donetsk a remizat spectaculos pe teren propriu, 2-2 in fata celor de la Hoffenheim. Va fi un meci destul de dificil de pronosticat deoarece ambele echipe joaca un fotbal bun, un fotbal ofensiv si spectaculos. E limpede ca francezii sunt putin favoriti avand in vedere campionatul de unde provin si fotbalul care se joaca acolo insa echipele din Ucraina mereu au facut o figura frumoasa pe unde au fost. Ma astept la un meci destul de crancen, cu multe faulturi si cartonase de ambele parti. Eu am mers la Betano sa-mi iau pontul la acest meci deoarece cota pe care am gasit-o era de 1.40 fata de cea de 1.21 gasita la Unibet pe acelasi pronostic.

TSG 1899 Hoffenheim - Manchester City

Dupa cum am explicat si mai sus, Manchester City nu a acumulat nici macar un punct in primul meci ca adversara sa de astazi care a reusit sa scoata o remiza in Ucraina. E clar ca echipa lui Pep Guardiola este favorita in acest meci avand in vedere lucrurile intamplate in prima etapa. Ma astept ca ”Cetatetii” sa forteze inca din primul minut cu acel stil de joc propus de antrenor numit ”tiki-taka”. Hoffenheim are un antrenor tanar si ambitios care propune un joc ofensiv si placut ochiului. Pe teren propriu, germanii joaca foarte bine si pot pune probleme multor echipe bune insa cred ca Manchester City e o nuca mult prea tare pentru ei, mai ales dupa deznodamantul din prima etapa a grupelor.

<<AICI AI COTA 70.00 DIN 3 MECIURI PENTRU AZI>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olympique Lyon vs Shakhtar Donetsk
Pronostic:
Oaspetii Peste 1.5 cartonase
Cota
1.40
TSG 1899 Hoffenheim vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.38
Cota finala: 1.93
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro