Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.24

BETANO

Cota4

Am format si un bilet in Cota 4 pentru astazi format din 5 evenimente. Am ales sa joc 4 meciuri din faza grupelor UEFA Champions League si un meci din Championship.

cota2.ro

ȚSKA Moscova - Real Madrid

Real nu poate conta pe Ramos, Bale, Marcelo si Isco, toti accidentati. Chiar daca Campioana UEFA Champions League nu ii poate avea in primul 11 pe acesti jucatori consider ca in lotul spaniolilor sunt jucatori foarte valorosi care ii pot inlocui cu succes, mai ales intr-un meci cu o echipa de calibrul rusilor.

AEK Atena - Benfica Lisabona

AEK este o echipa apropiata celor de la PAOK in timp ce Benfica e o echipa cu o scoala extraordinara, cu experienta care poate pune probleme oricui. Se stie un lucru clar: AEK este o echipa dura!! Atat in teren cat si in tribune. Ma astept la destule cartonase incasate de acestia, iar cota la Betano e uimitor de mare si ma astept sa mai scada in orele urmatoare.

AS Roma - FC Viktoria Plzen

Roma e clar favorita acestui meci. Acestia au pierdut in prima etapa pe Santiago Bernabeu, iar astazi intalnesc un adversar de la care sunt convins ca vor scoate maximum de puncte. Plzen e o veche ”prietena” a FCSB-ului, dar care surprinzator a ajuns in grupele UEFA CL. Ma astept la un forcing al Romei inca din startul partidei si cred ca invingatoarea nu prea poate fi pusa la indoiala.

FC Bayern München- Ajax Amsterdam

Germanii vin dupa o victorie pe terenul Benficai in prima etapa a grupelor in timp ce olandezii vin dupa o victorie in fata celor de la AEK de pe teren propriu. Cred ca cele 2 echipe sunt principale favorite la accederea mai dearte in faza eliminatorie. Ma astept la goluri multe la acest meci si cred ca Bayern va castiga deoarece este o echipa mult mai valoroasa si mult mai experimentata, iar avantajul terenului propriu este clar un dezavantaj pentru Ajax.

Brentford FC - Birmingham

Pentru ultimul meci de pe bilet ne mutam in Championship acolo unde, 2 echipe care produc foarte multe cornere, se intalnesc fata in fata. Gazdele au o medie a cornerelor pe teren propriu de peste 8.3 in timp ce oaspetii au o medie de peste 5.5. Ma astept la un meci spectaculos in care vor fi multe faze de poarta, goluri si bineinteles, cornere.

<<AICI AI COTA 70.00 DIN 3 MECIURI PENTRU AZI>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
ȚSKA Moscova vs Real Madrid
Pronostic:
Oaspetii castiga minim o repriza
Cota
1.33
AEK Atena vs Benfica Lisabona
Pronostic:
Gazdele peste 1.5 cartonase
Cota
1.44
AS Roma vs FC Viktoria Plzen
Pronostic:
1
Cota
1.35
FC Bayern München vs Ajax Amsterdam
Pronostic:
1&2+
Cota
1.30
Brentford FC vs Birmingham
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.26
Cota finala: 4.24
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro