Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.09

BETANO

Sheffield Wednesday a primit gol în fiecare etapă disputată până acum în Championship, iar astăzi va primi vizita lui West Brom, echipa care a marcat cele mai multe goluri în etapele scurse. 3 respectiv 3.9 este media de goluri per meci a celor două echipe.

Atletico Madrid va primi vizita lui Club Brugge astăzi, iar gazdele pornesc fără îndoială favorite, singura problemă care se pune fiind cea a diferenței de scor. Atletico a reușit să se impună în prima rundă la Monaco, în vreme ce Brugge a pierdut pe propriul teren cu Dortmund.

cota2.ro

Napoli a călcat strâmb în prima etapă, cedând puncte în Serbia, loc din care toate cele 3 puteri din grupă își fac calcule să plece cu maximum. Azi vor primi vizita vice-campioanei Europei, Liverpool, și sunt obligați să iasă la joc, astfel că ne putem aștepta la o partidă deschisă și spectaculoasă.

ALL-IN CHALLENGE IN GRUPUL PREMIUM

Avem un nou sponsor pentru acces GRATUIT

Începând cu 1 octombrie 2018, poți obține acces GRATUIT în grupul Premium, pentru toată viața, dacă deschizi un cont la Winbet prin intermediul linkului din acest articol! Dacă până acum nu puteai să intri pentru că aveai deja cont deschis la toate casele care sponsorizează proiectul, acum e șansa ta, pentru că Winbet este cel mai nou casino online licentiat in Romania. Dupa ce deschizi un cont nou si efectuezi prima depunere, trimite un email la info@piatadeponturi.ro cu userul folosit la deschiderea contului și după ce primim confirmarea vei primi indicatii de acces.

<<DESCHIDE AICI CONT LA WINBET>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sheffield Wednesday vs West Brom
Pronostic:
GG3+
Cota
1.91
Atletico Madrid vs Club Brugge
Pronostic:
1
Cota
1.29
Napoli vs Liverpool
Pronostic:
GG
Cota
1.66
Cota finala: 4.09
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro