Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.98

UNIBET

Cota 2 de astazi este formata din 3 meciuri foarte interesate care mie personal mi se par variante ideale de luat in calcul pentru o cota 2.

Napoli - Liverpool

cota2.ro

Ambele echipe joaca un fotbal ofensiv si cu siguranta ma astept la goluri chiar de ambele parti. Dupa mine favorita acestui meci este echipa lui Klopp care produce un fotbal senzational. De partea cealalta, Ancelotti are o tripla ofensiva foarte rapida care poate destabiliza defensiva lui Liverpool. Cred ca varianta ”2+” e o varianta foarte buna.

Atlético Madrid - Club Brugge

Brugge a fost invinsa de Dortmund in prima etapa dupa un mare noroc respingand portarul mingea in Pulisic si apoi a intrat in poarta. Atletico a intors scorul la Monaco si a castigat in stil de mare echipa, iar in acest meci cred ca echipa lui Simeone va castiga destul de clar deoarece Brugge e totusi o echipa limitata, mai ales in deplasari ca acestea.

Borussia Dortmund - Monaco

In fiecare meci direct dintre cele 2 echipe am avut multe goluri si cred ca si astazi o sa vedem ceva spectacol. Germanii vin dupa o victorie uluitoare, 7-0 pe teren propriu in timp ce francezii se chinuie destul de rau in campionat. Ma astept si la acest meci la minim 2 goluri deoarece Dortmund vrea victorie in fata uluitoarei galerii pe care o au, iar Monaco vrea sa obtina primele puncte in UEFA Champions League.

NOUL BONUS DE 750 DE LEI ESTE AICI! CEL MAI NOU CASINO ONLINE DIN ROMANIA ITI TRIPLEAZA PRIMUL DEPOZIT!

<<IA BANII DE AICI>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Napoli vs Liverpool
Pronostic:
2+
Cota
1.25
Atlético Madrid vs Club Brugge
Pronostic:
1
Cota
1.30
Borussia Dortmund vs Monaco
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatic
Cota
1.22
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro