Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.11

BETANO

Arsenal a debutat in actuala stagiune a Europa League cu o victorie confortabila in fata ucrainenilor de la Vorskla Poltava, iar astazi vor avea deplasare in Azerbaidjan la Qarabag.

Echipa azera este o prezenta constanta in ultimii ani in faza grupelor, problema este, insa, ca astazi vor fi nevoiti sa joace fara creierul echipei, spaniolul Daniel Quintana, accidentat.

cota2.ro

Arsenal este in forma, in special datorita atacului devastator format din Aubameyang si Lacazette, care marcheaza pe banda rulanta. Mkhitaryan nu a eectuat deplasarea in Azerbaidjan din cauza restrictiilor impuse cetatenilor armeni.

Leverkusen a dat dovada de spirit de lupta in deplasarea din prima etapa de la Razgrad, reusind sa se impuna cu 3-2 dupa ce au fost condusi cu 2-0. Azi nemtii vor primi vizita lui AEK Larnaca, iar cipriotii vin dupa un esec pe propriul teren in prima etapa in fata elvetienilor de la Zurich. Diferenta intre cele doua loturi este neta in favoarea gazdelor.

In fine, pentru a mari un pic factorul de multiplicare final al biletului, voi adauga si solistul pe Chelsea, fara nicio linie de handicap. Mi-e greu sa cred ca ungurii pot pleca acasa cu mai putin de 3 goluri in traista azi.

NOUL BONUS DE 750 DE LEI ESTE AICI! CEL MAI NOU CASINO ONLINE DIN ROMANIA ITI TRIPLEAZA PRIMUL DEPOZIT!

<<IA BANII DE AICI>>



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Qarabag vs Arsenal
Pronostic:
2
Cota
1.44
Leverkusen vs AEK Larnaca
Pronostic:
1
Cota
1.33
Chelsea vs MOL Vidi
Pronostic:
1
Cota
1.10
Cota finala: 2.11
Profit: 7.77
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro