Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.45

BETANO

În această seară ne pregătim de spectacol pe Wesser Stadium, deoarece Werder Bremen primește vizita lui Wolfsburg și tradiția ne indică faptul că putem asista la un meci frumos. Pariul meu se bazează pe minim un gol marcat de ambele echipe și un total de minim 3 goluri în meci, iar argumentele statistice sunt cât se poate de clare:

  • ambele echipe au marcat în toate cele 6 meciuri disputate de Bremen în actualul sezon de Bundesliga
  • ambele echipe au marcat în 5 din cele 6 meciuri disputate de Wolfsburg în actualul sezon de Bundesliga
  • ambele echipe au marcat în 8 din ultimele 9 dispute directe
  • ultimele 7 partide directe dintre cele două formații, disputate pe acest stadion, au produs minm 3 goluri pe tabelă, iar în ultimele 4 dintre acestea, Werder a marcat minim 2 goluri
  • S-au marcat minim 3 goluri în 9 din ultimele 10 partide disputate de Wolfsburg în Bundesliga, aspect întâlnit și în ultimele 3 partide ale lui Bremen.

Pentru cea de-a doua selecție de pe acest bilet vom rămâne în Germania și este timpul să mizăm pe Hamburg. După ravagiile pe care le-au făcut acum două săptămâni când au distrus o grămadă de bilete pierzând surprinzător pe propriul teren 0-5 cu Regensburg, elevii lui Christian Titz au continuat perioada de secetă în compartimentul ofensiv pentru că nu au reușit să marcheze nici în următoarele 2 partide pe care le-au remizat. Astăzi seria de 3 meciuri consecutive fără gol marcat are șanse mari să fie întreruptă, deoarece se vor deplasa pe terenul lui Darmstadt, echipă care a încasat 10 boabe doar în ultimele 3 etape pe care le-a pierdut!

cota2.ro

Un argument și mai puternic pentru pariul nostru este că elevii lui Dirk Schuster sunt fără victorie în ultimele 4 etape, interval în care au întâlnit echipe din jumătatea de jos a clasamentului, iar greul de-abia acum începe, când vor întâlni pe Hamburg, Regensburg și Greuther Furth. Voi miza pe victoria lui Hamburg în handicap asiatic 0, ceea ce înseamnă că în cazul unui rezultat de egalitate, primim cota 1.00

BĂTAIA ANULUI! Khabib (cota 50.00) vs Connor McGregor (cota 60.00)

<<OFERTĂ SPECIALĂ AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Werder Bremen vs Wolfsburg
Pronostic:
GG3+
Cota
1.97
Darmstadt vs Hamburg
Pronostic:
Hamburg HA 0
Cota
1.75
Cota finala: 3.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro