Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.94

BETANO

Prieteni, azi merg pe un bilet destul de riscant, pe care vi-l recomand cu mize mici spre medii, deoarece gradul de risc este unul mai ridicat atunci cand pe bilet sunt combinate mai multe evenimente.

Borusia Dortmund incepe sa mearga bine, iar faptul ca a marcat 14 meciuri in ultimele 3 meciuri oficiale ne da indicii clare incotro ar trebui sa se indrepte rezultatul final al meciului cu Augsburg.

cota2.ro

Portsmouth pare sa aiba un meci usor impotriva celor de la Gillingham care nu au mai castigat de 8 etape si mizez pe forma liderului din League One, care nu a pierdut niciun meci din cele 11 etape disputate.

La Targoviste in general se castiga greu, iar cand oaspetele este Ripensia Timisoara, echipa aflata in situatii destul de grele pe plan intern, solistul pe gazde ar trebui sa fie un banker al zilei, iar cota 1.47 disponibila in acest moment mi se pare pomana curata, mai ales in conditiile in care Ripensia vine dupa doua esecuri consecutive.

Craiova a jucat bine la CFR si merita sa castige, pacat de penalty-ul ratat pe final de meci. Hermanstadt, de cealalta parte, are mult de tras...un singur gol marcat in deplasare si 5 infrangeri consecutive. Zic eu ca ar cam fi ultimul meci al lui Pelici pe banca..

Burnley da semne de viata, iar vizita lui Huddersfield pica la fix pentru elevii lui Sean Dyche, care pot lega 3 victorii consecutive pentru prima oara in aceasta editie de campionat. Huddersfield nu a mai simtit gustul victoriei in ultimele 11 meciuri disputate in Premier League si in ultimele 5 directe cu Burnley. Voi acoperi varianta egalului cu un pariu de tip Draw No Bet (caz in care primim cota1.00 daca meciul se termina la egalitate)

BĂTAIA ANULUI! Khabib (cota 50.00) vs Connor McGregor (cota 60.00)

<<OFERTĂ SPECIALĂ AICI>>



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dortmund vs Augsburg
Pronostic:
1
Cota
1.47
Portsmouth vs Gillingham
Pronostic:
1
Cota
1.53
Chindia vs Ripensia
Pronostic:
1
Cota
1.47
Craiova vs Hermanstadt
Pronostic:
1
Cota
1.50
Burnley vs Huddersfield
Pronostic:
Burnley DNB
Cota
1.00
Cota finala: 4.96
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro