Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.67

BETANO

Cu 3 infrangeri in ultimele 4 meciuri, Yeovil e in cadere libere si are si probleme de efectiv, multi jucatori fiind indisponibili pentru partida de astazi impotriva lui Exeter. Oaspetii au 4 victorii in ultimele 5 meciuri si au ajuns pe pozitia secunda la doua puncte de liderul Lincoln.

Chesterfield nu a mai castigat de doua luni in Liga Nationala din Anglia si asta nu e de mirare, in conditiile in care conflictele interne din cadrul clubului au dus la pierderea unor jucatori importanti. Din 11 august mai exact, echipa a suferit 8 infrangeri in 11 etape, interval in care a acumulat doar 3 puncte. Fylde este una din favoritele la promovare si a incasat doar 7 goluri in 14 partide, pierzand un singur meci.

cota2.ro

Rostov a ajuns pe locul 3 in Rusia, fiind neinvinsa de 6 etape. In 10 din ultimele 13 meciuri disputate pe teren propriu, Rostov nu a primit gol, iar in 14 din ultimele 15 partide disputate de Rostov s-au inscris maxim 2 goluri! Astazi primesc vizita lui Orenburg, echipa fara victorie de 5 etape, iar in conditiile date mi-e greu sa vad o victorie a oaspetilor sau un meci spectaculos cu multe goluri :)

BĂTAIA ANULUI! Khabib (cota 50.00) vs Connor McGregor (cota 60.00)

<<OFERTĂ SPECIALĂ AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Yeovil vs Exeter
Pronostic:
X2
Cota
1.38
Chesterfield vs Fylde
Pronostic:
X2
Cota
1.38
Rostov vs Orenburg
Pronostic:
1X & sub 3.5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 2.67
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro