Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.35

BETANO

BSC Young Boys Bern - FC Luzern

Young Boys e pe val in Elvetia la o diferenta foarte mare in fruntea campionatului. Luzern e o echipa care nu pune foarte multe probleme adversarilor. Ma astept ca gazdele sa castige avand in vedere ca in UEFA Champions League au incasat-o grav de la Juventus.

cota2.ro

Universitatea Craiova - AFC Hermannstadt

Reeditarea finalei din Cupa Romaniei se joaca astazi pe Oblemenco. Craiova a jucat bine la Cluj cu CFR insa ghinionul le-a stat in cale cand Mitrita a ratat un penalty pe final. Sibienii dau semne ca Liga 1 e o nuca mult prea tare si merg din esec in esec. Cred ca astazi Craiova va obtine ce-si va dori.

CF Getafe - UD Levante

Coliseum Alfonso Perez a fost mereu un loc horror pentru multe echipe de-a lungul anilor. Getafe joaca pe acest stadion si o face bine numai ca acum vine dupa cateva esecuri cu nume grele ale campionatului. Ma astept ca alb-albastrii sa se impuna si sa rupa seria nereusitelor in meciul cu Levante, echipa care e dupa parerea mea, o echipa de subsolul clasamentului la ce arata in acest moment.

Borussia Dortmund - FC Augsburg

Borussia merge din foarte bine in foarte bine. Dupa ce a facut instructie in campionat cu Nurnberg si Leverkusen, a dat o lectie si celor de la Monaco in meciul din UCL. Augsburg e echipa care le-a luat un punct celor de la Bayern pe Aliannz Arena insa cred ca astazi, in fata ”zidului galben” nu vor scapa fara minim 2 goluri incasate.

Udinese Calcio - Juventus Torino

Juventus merge ”ceas” in Serie A cu maximum de puncte dupa 7 etape iar Max A., antrenorul campioanei, vrea cu siguranta sa prelungeasca cat mai mult aceasta serie. Cristiano e cu siguranta afectat dupa ce a fost acuzat de viol insa cred ca va trece peste aceasta perioada mai putin buna si va face un joc bun alaturi de colegii lui.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
BSC Young Boys Bern vs FC Luzern
Pronostic:
BSC Young Boys Bern -1 AH
Cota
1.50
Universitatea Craiova vs AFC Hermannstadt
Pronostic:
1
Cota
1.50
CF Getafe vs UD Levante
Pronostic:
CF Getafe castiga minim o repriza
Cota
1.40
Borussia Dortmund vs FC Augsburg
Pronostic:
Borussia Dortmund peste 1.5 goluri
Cota
1.44
Udinese Calcio vs Juventus Torino
Pronostic:
2
Cota
1.40
Cota finala: 6.35
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro