Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.45

BETANO

SpVgg Greuther Fürth - SSV Jahn Regensburg

Greuther si Regensburg sunt 2 echipe care activeaza in Bundesliga 2, iar dupa cum stim, in Germania vedem multe cornere. Aceste 2 echipe au fiecare medii de cornere pe meci de peste 5-6. Ma astept ca si azi sa vad multe cornere la acest meci.

cota2.ro

Empoli FC - AS Roma

Roma are moral bun dupa succesul din UEFA Champions League si merge la Empoli pentru a pune in clasament inca 3 puncte. Meciul nu va fi usor pentru ca Roma are dificultati in deplasare insa e o mica masinarie de cornere si am ales sa mizez pe acest lucru.

FC Bayern München - Borussia Mönchengladbach

Derby in Germania!!! Ambele echipe produc un fotbal bun, un fotbal ofensiv si multe faze de poarta. Ma astept la multe goluri la acest meci dar si la multe cornere pentru ca atat Bayern cat si Borussia au jucatori pe flancuri foarte rapizi si foarte tehnici.

CD Alaves - Real Madrid

Real are 3 meciuri consecutive fara gol marcat, iar asta ar trebui sa le de-a de gandit acelor oameni care conduc clubul. Azi Realul se deplaseaza la Alaves, iar meciul nu e unul usor deloc. Alaves e si ea acolo, in top six-ul campionatului si cu siguranta vor dori puncte de la un Real ranit. Cornerele sunt o oportunitate foarte buna la acest meci si am sa mizez o linie destul de simpla.

Udinese Calcio - Juventus Torino

Juventus se deplaseaza la Udinese, iar campioana nu cred ca va avea un meci usor. Aportul fanilor gazdei isi vor pune amprenta pe atacurile acestora in timp ce Juventus va dori sa marcheze cat mai repede. Juventus produce multe cornere si ma astept ca si astazi sa produca cel putin 5-6 cornere pentru a bifa linia cu ajutorul adversarilor.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SpVgg Greuther Fürth vs SSV Jahn Regensburg
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.34
Empoli FC vs AS Roma
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.35
FC Bayern München vs Borussia Mönchengladbach
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.33
CD Alaves vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.36
Udinese Calcio vs Juventus Torino
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.36
Cota finala: 4.45
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro