Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Concordia Chiajna

BETFAIR SPORTSBOOK

Meciul dintre FCSB si Chiajna este ultimul inainte de pauza de doua saptamani, iar Dica are la dispozitie toate piesele grele cu care ataca titlul.

Faptul ca Dorinel Munteanu este noul antrenor al Chiajnei nu ma influenteaza cu nimic in luarea deciziei pentru acest meci. Diferenta intre cele doua echipe este destul de mare iar balanta se inclina in special datorita faptului ca valoric, compartimentul ofensiv al lui FCSB este mult peste compartimentul defensiv al Chiajnei!

cota2.ro

4 din cele 5 infrangeri suferite de ilfoveni in acest sezon au fost la o diferenta de minim 2 goluri, in timp ce toate cele 6 victorii ale lui fcsb din acest sezon au fost la o diferenta de minim 2 goluri!

Voi miza pe victoria lui FCSB in handicap asiatic -1.25 la o cota de 1.97 disponibila in Betfair Exchange, ceea ce inseamna ca in cazul unei victorii la un singur gol diferenta al trupei lui Dica, pierdem jumatate din miza si jumatate este rambursata.

NU stii sa joci handicapuri asiatice? NU esti parior!

Dar poti invata!

Nimeni nu s-a nascut invatat, dar diferenta o face vointa. Vrei sa devii un parior adevarat? Atunci invata toate secretele pariurilor, inclusiv pariurile de tip handicap asiatic, betting exchange si 10 strategii profitabile din masterclassul PUTEREA COTELOR, pe care il poti obtine GRATUIT.

<<OBTINE MASTERCLASSUL DE AICI>>



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FCSB vs Concordia Chiajna
Pronostic:
FCSB -1.25 HA
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro