Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.27

BETANO

În general, pariorii sunt influențați de caracteristica umană cunoscută drept optimism. Peste 70% din pariori sunt tentați să aibă așteptări optimiste de la meciurile pe care pariază și de aceea pariază pe Over-uri la goluri, în timp ce pe Under parcă nu îi lasă inima să parieze, iar în acest mod foarte multe meciuri pline cu valoare pe Under trec pe lângă ei.

Eu azi voi merge pe un bilet format din 3 meciuri la care cifrele și statisticile îmi indică faptul că ar trebui să fie sărace în goluri.

cota2.ro

Skoda Xanthi și Larissa au disputat 5 etape din actualul sezon și au produs fiecare în parte un singur meci de Over 2.5, ceea ce înseamnă 20% din meciurile disputate. Media campionatului în acest sezon este de 36.17% în materie de Over 2.5, deci aceste două echipe sunt mult sub, iar concluzia asta au tras-o și bookmakerii altoind cotele de under. 14 din ultimele 16 directe dintre cele două au produs maxim 2 goluri!

Parana Clube nu a marcat niciun gol în ultimele 10 deplasări, având o serie de 11 înfrângeri consecutive în meciurile jucate departe de casă. Maxim 2 goluri s-au înregistrat în 10 din ultimele 11 meciuri disputate de Parana, la fel ca în 8 din ultimele 9 disputate de Fluminense.

Metz se deplasează la Sochaux din postura de favorită și cu intenția de a reveni la forma excelentă din debutul sezonului când a câștigat 7 meciuri la rând. S-au marcat maxim 2 goluri în ultimele 6 partide consecutive disputate de Sochaux.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Skoda Xanthi vs Larissa
Pronostic:
SUB 2.5 goluri
Cota
1.44
Fluminense vs Parana
Pronostic:
SUB 2.5 goluri
Cota
1.60
Sochaux vs Metz
Pronostic:
X2 & SUB 4.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 3.27
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro