Ponturi Pariuri Fotbal Lituania vs Romania

BETANO

Prieteni, azi sper sa continui pe drumul verde pe care am pasit in ultima saptamana si voi alege sa joc un singur meci pentru azi, la o cota decenta.

Fara infrangere in 2018, tricolorii lui Cosmin Contra merg in Lituania din postura de favoriti, iar orice alt rezultat in afara victoriei ar fi o catastrofa pentru actuala generatie. Cifrele stau de partea noastra, de 10 ori a castigat Romania din cele 11 meciuri disputate impotriva Lituaniei!

cota2.ro

Gazdele de azi au o singura victorie in cele 8 meciuri disputate in acest an, impotriva Armeniei intr-un meci amical disputat in martie, iar in aceste 8 meciuri au incasat 15 goluri. Ultimele 4 partide au fost fara gol inscris.

Tricolorii au inscris 12 goluri in ultimele 8 meciuri si sincer, ma astept ca azi obiectivul numarul 2 dupa victorie sa fie menajarea jucatorilor pentru meciul de duminica impotriva Serbiei, asa ca, in eventualitatea in care deschidem scorul repede, chiar din prima repriza, este foarte posibil sa adoptam tactica romaneasca de protejare a rezultatului.

Voi miza pe 2 & SUB 3.5 goluri marcate in meci, la o cota de 1.91, dar va recomand si varianta 2 & SUB 2.5 goluri la o cota de 2.80. Asta inseamna ca gazdele nu au voie sa inscrie! Eu vad acest meci 0-1 sau 0-2 scor corect, maxim! Dar...niciodata nu se stie cum putem primi un gol din faza fixa, asa ca merg pe o varianta mai permisiva.

<<<<PARIAZA AICI PE VICTORIA ROMANIEI LA COTA 45.00>>>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lituania vs Romania
Pronostic:
2 & SUB 3.5 goluri
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro