Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETANO

Belgia - Elvetia

”Dracii Rosii” vor cu siguranta sa-si bucure astazi suporterii cu o victorie in fata elvetienilor. Elvetia are o echipa foarte buna care se apara bine si face faza ofensiva foarte calculat. Belgia, in frunte cu Hazard sta mult mai bine in compartimentul ofensiv. E clar ca si in defensiva au jucatori de top dar am vazut si la CM multe ezitari. O sa mizez pe minim o repriza castigata de gazde astazi.

cota2.ro

Austria - Irlanda de Nord

Austria e o echipa foarte puternica, iar pe teren propriu e foarte greu de invins. Irlanda de Nord nu se prezinta deloc bine in Liga Natiunilor cum nici Austria nu e in forma. Ambele au pierdut cu liderul grupei, Bosnia. Lucrul pe care l-am remarcat e ca cele 2 echipe produc foarte multe cornere. Irlanda de Nord, in meciul cu Bosnia a avut numai putin de 18 cornere. Cred ca minim 8 in acest meci e o simpla formalitate.

Croatia - Anglia

Meciul vice-campioanei mondiale impotriva Angliei se va juca fara spectatori. Am vazut si la meciul Romaniei cu Muntenegru de la Ploiesti cand s-a jucat fara spectatori si am vazut 2 echipe haotice. Cred ca vor fi putine goluri in acest meci si un meci destul de slab jucat de ambele formatii. Croatia nu exceleaza la cornere si cred ca 7 cornere pentru ei astazi, in aceste conditii e greu de atins.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Belgia vs Elvetia
Pronostic:
Belgia castiga minim o repriza
Cota
1.29
Austria vs Irlanda de Nord
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.26
Croatia vs Anglia
Pronostic:
Croatia sub 6.5 cornere
Cota
1.25
Cota finala: 2.03
Profit: 6.18
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro