Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

BETANO

La ce să ne așteptăm de la un meci în care cea mai slabă apărare a campionatului se deplasează pe terenul uneia dintre favoritele la promovare? Să-mi spuneți voi...

Dacia Unirea Brăila pare o cauză pierdută, iar de câțiva ani, echipa de la malul Dunării este asociată doar scenariilor triste: ori că jucătorii nu au primit banii de foarte mult timp și e vai de ei, ori că au pus la cale blaturi, etc.. Un lucru este cert în momentul de față: cu 7 goluri marcate și 29 primite în 11 runde, e greu să emiți pretenții la un rezultat pozitiv pe Cluj Arena.

cota2.ro

<<AICI AI COTA 40.00 PE CSM BUCURESTI>>

Georgia și Andorra vor juca în această seară în UEFA Nations League, iar deznodământul meciului nu e greu de anticipat. Totuși, cum Andorra este o echipă de ciomăgari, care de ani buni încoace are ca obiectiv principal să scape cu cât mai puține, e riscand să jucăm vreo linie de handicap pe gazde, în condițiile în care solistul nu are valoare absolut deloc la 1.14. Voi completa acest combo cu varianta de SUB 3.5 goluri la acest meci la o cotă de 1.30, pentru că în 6 din ultimele 7 meciuri oficiale ale Georgiei, această linie nu a fost bătută, la fel ca în 5 din ultimele 6 meciuri oficiale ale Andorrei.

<<COTA 60.00 DIN UEFA NATIONS LEAGUE AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
U Cluj vs Dacia Unirea Braila
Pronostic:
1 pauza - 1 final
Cota
1.60
Georgia vs Andorra
Pronostic:
SUB 3.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.08
Profit: 10.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro