Ponturi Pariuri Fotbal Carlisle vs Morecambe

BETANO

Astazi am depistat un meci interesant in Anglia, în League 2, unde Carlisle nu este nici pe departe o echipă de top în competiție, iar forma recentă are un parcurs sinusoidal, în ultimele 8 etape înregistrând 4 victorii și 4 înfrângeri, însă contextul meciului de azi este unul special.

Morecambe, formația vizitatoare, are un bilanț foarte slab în deplasările actualului sezon, cu 4 înfrângeri în 6 meciuri, interval în care a încasat 15 goluri! Aspectul care face ca meciul de azi să fie și mai dificil, este acela că au un număr de 12 indisponibili pentru această partidă, 7 dintre aceștia fiind titulari obișnuiți.

cota2.ro

<<AICI AI COTA 40.00 PE CSM BUCURESTI>>

Cele două echipe se află și în aceeași grupă din Checkatrade Trophy, unde Carlisle s-a impus acum o lună în meciul direct cu 3-2. În ultimele 7 întâlniri directe, Morecambe nu s-a impus niciodată, fiind învinsă de 4 ori, iar de fiecare dată în cele 4 înfrângeri, a încasat minim 2 boabe.

Voi miza pe victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise pe Brunton Park astăzi, la o cotă de 2.20 disponibilă în oferta casei de pariuri selectate, la miză medie.

<<COTA 60.00 DIN UEFA NATIONS LEAGUE AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlisle vs Morecambe
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro