Ponturi Pariuri Fotbal Salford vs Braintree

BETFAIR SPORTSBOOK

Meciul de azi dintre Salford și Braintree aduce față în față două nou-promovate în Vanarama National League din Anglia, însă cu performanțe total opuse în acest sezon! Salford, echipa finanțată de fostele legende ale lui Man United, Ryan Giggs, frații Neville, Paul Scholes și Nicky Butt, ocupă fotoliul de lider, iar în ultimele 7 etape au victorii pe linie, înscriind de 18 ori și primind doar 2 goluri.

<<AICI AI COTA 40.00 PE CSM BUCURESTI>>

cota2.ro

La polul opus, Braintree are o serie de 4 eșecuri consecutive, înregistrând un singur succes în actuala stagiune. Evident, e lingura de lemn a clasamentului..

Salford are cel mai bun atac al competitiei, iar golgeterul Adam Rooney, irlandezul adus de la Aberdeen, din Premier League-ul scoțian, este cu siguranță mult peste nivelul acestei divizii.

7 din cele 10 victorii ale lui Salford în acest sezon au fost la diferență de minim 2 goluri, iar în 9 dintre acestea, gazdele de azi au punctat de minim 2 ori.

Braintree a pierdut 73% din meciurile disputate în actualul sezon, iar în 8 din cele 11 victorii înregistrate nu a reușit să marcheze.

Voi miza pe victoria gazdelor în handicap asiatic -1.5, ceea ce înseamnă că avem nevoie de o victorie la minim 2 goluri diferență a lui Salford pentru a câștiga pariul.

<<COTA 60.00 DIN UEFA NATIONS LEAGUE AICI>>

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Salford vs Braintree
Pronostic:
Salford -1.5 HA
Cota
2.01
Cota finala: 2.01
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro