Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 17.56

BETANO

Eu joc un bilet mai curajos pe final de săptămână, băieți! Hai să încercăm să prindem 5 meciuri pe un combo de cota 17+.

România și Serbia au atacuri decente pentru acest nivel al competiție, însă problemele ambelor echipe se regăsesc în compartimentul defensiv. Merită încercată varianta GG.

cota2.ro

HCM Râmnicu Vâlcea este cea mai în formă echipă din România, cum e și normal, după ce bați de 2 ori acasă la CSM București în 2 luni. Adversarul de azi din EHF Cup, Kastamonou, are amintiri triste din România unde a mai fost în vizită în acest an, la Craiova, deznodământul fiind negativ pentru ele.

<<AICI AI COTA 40.00 PE CSM BUCURESTI>>

Sparta Rotterdam este o echipă cu un bilanț foarte bun pe propriul teren, care își materializează în dese rânduri avantajul. Astăzi va primi vizita lui Cambuur, echipă care începuse bine, dar a început să gâfâie.

ASU Poli timișoara, echipa suporterilor, are un lot mult mai bun și stă așezată mult mai bine în teren decât Ripensia. Vecina de oraș trece, însă, printr-o perioadă mult mai dificilă, a strâns doar un punct în ultimele etape, interval în care Poli a bifat 3 victorii și un egal.

Polonia și Italia nu mai au nevoie de vreo prezentare pentru pariori când vine vorba de echipele naționale de fotbal masculin, iar eu voi miza astăzi pe goluri în ambele porți din moment ce atacurile celor două sunt mult mai bine cotate valoric decât defensivele. Nu mai are Italia fundașii de altă dată...

<<COTA 60.00 DIN UEFA NATIONS LEAGUE AICI>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Romania vs Serbia
Pronostic:
GG
Cota
1.90
Ramnicu Valcea vs Kastamonou
Pronostic:
Valcea -4.5 HA
Cota
1.85
Sparta Rotterdam vs Cambuur
Pronostic:
1
Cota
1.55
ASU Poli Timisoara vs Ripensia
Pronostic:
1
Cota
1.67
Polonia vs Italia
Pronostic:
GG
Cota
1.93
Cota finala: 17.56
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro