Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

UNIBET

Prieteni, pentru azi eu voi juca simplu un bilet prin care să îmi dublez banii, iar ca și miză voi folosi valoarea maximă de 10 unități, deoarece nu văd de unde ar pute veni vreo surpriză.

Naționala Croației are nevoie de un meci ca cel de azi cu Iordania, prin care să regăsească drumul spre gol, deoarece în ultimele 2 meciuri oficiale, elevii lui Zlatko Dalic nu au reușit să înscrie nici împotriva Angliei și nici împotriva Spaniei unde a încasat o cârcă de goluri. Iordania nu poate emite pretenții mai mari decât a fi un sparing-partner azi pe stadionul Rujevica din Rijeka. Deși Modric, Rakitic, Perisic și Kovacic nu vor juca, eu voi miza doar pe victoria vice-campionilor mondiali în handicap asiatic -1, ceea ce înseamnă că avem nevoie de o victorie la minim 2 goluri diferență, iar dacă se impun la un singur gol, primim cota 1.00

cota2.ro

<<BONUS EXCLUSIV DE 750 DE LEI LA CASINO AICI!>>

Cel de-al doilea meci pe care voi miza este din tenis, de la turneul feminin de la Moscova, unde Daria Kasatkina se simte foarte bine în fața propriilor suporteri, iar astăzi o va înfrunta pe Lesia Tsurenko, jucătoare care s-a retras săptămâna trecută din turneul de la Hong Kong din cauza unei accidentări. Este posibil ca ucraineanca să nu fie la 100% din punct de vedere fizic, un alt argument care să susțină selecția noastră.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Croația vs Iordania
Pronostic:
Croația -1 HA
Cota
1.00
Tsurenko vs Kasatkina
Pronostic:
2
Cota
1.64
Cota finala: 1.64
Profit: 6.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro