Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.48

UNIBET

Cu doar 2 puncte obținute în ultimele 4 runde, Koge a pierdut poziția de lider în divizia secundă din Danemarca și acum are de galopat pentru a nu pierde contactul cu liderul Viborg.

Astăzi se va deplasa la Hvidovre, o echipă cu evoluții decente pe propriul teren, chiar dacă este situată pe penultimul loc. Totuți, este o încântare să mergi la meciurile de pe teren propriu ale acestei echipe, media de goluri per meci înscrise în cele 6 etape disputate acasă fiind de fix 4!

cota2.ro

<<COTA 40.00 IN LOC DE 1.33 AICI>>

Koge are 4 străini în lot, iar pionul principal pare a fi sud-africanul Liam Jordan, adus de la echipa a doua a lui Sporting Lisabona. El a înscris singurul gol al echipei sale în ultimul eșec în fața lui Silkeborg. Koge are cel mai productiv atac din divizie, dar sistemul defensiv scârțâie de 5 meciuri încoace, încasând minim 2 boabe în fiecare meci disputat.

Voi miza pe linia de peste 3 goluri asiatic, ceea ce înseamnă că în cazul în care se înscriu fix 3 goluri, primim cota 1.00.

Cea de-a doua selecție pe care voi miza este din hochei, din KHL. Torpedo Novgorod primește vizita finlandezilor de la Jokerit. Ambele echipe au ofensive bune, drept urmare 76% din meciurile ambelor echipe din acest sezon au depășit linia de 4.5 goluri marcate, la fel ca 5 din ultimele 6 partide directe.

Voi miza pe minim 5 goluri înscrise în timpul regulamentar

<<AICI AI COTA 60.00 IN LOC DE 2.37>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Hvidovre vs Koge
Pronostic:
peste 3 goluri asiatic
Cota
2.05
Torpedo Novgorod vs Jokerit
Pronostic:
peste 4.5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 3.48
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro