Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

UNIBET

Revin meciurile echielor de club din campionatele Europei si bineinteles tintim castigul. Astazi am acest bilet in Cota 2+ care imi place foarte mult. Biletul este format din 3 meciuri de fotbal: cele 2 meciuri din Liga 1 si meciul din Bundesliga.

FC Voluntari - Concordia Chiajna

cota2.ro

Voluntari e ultima in clasament si pare ca inca nu se regaseste. Chiajna, de la revenirea lui Dorinel Munteanu joaca un fotbal frumos, un fotbal ofensiv si prudent. In caz ca nu stiati, Chiajna se afla in top 3 ca forma in Liga 1 la meciurile jucate in deplasare, iar aceste lucruri imi dau siguranta in pronosticul ales.

CFR Cluj - Politehnica Iasi

Campioana Romaniei pare sa aiba o misiune destul de facila deoarece la Iasi sunt foarte multe probleme. Andrei Cristea si Ionut Pantiru s-au certat in timpul partidei cu Viitorul, apoi replicile au continuat si la antrenamente iar apoi acestia au fost exclusi din lot pentru acest meci. CFR are o defensiva extraordinara in timp ce Politehnica are o defensiva praf, mai ales ca lipseste si Frasinescu. Sunt iesean dar o sa mizez strict la acest meci, iar totul duce la o victorie a celor de la CFR.

Eintracht Frankfurt - Fortuna Dusseldorf

Multe, chiar foarte multe absente in cele 2 tabere si cu siguranta vor fi destule dificultati pentru ambele echipe. Principalul marcator al gazdelor, Ante Rebic este suspendat pentru cartonase dar cred ca Jovic si Haller pot crea presiune defensivei oaspetilor. Oaspetii nu se descurca deloc bine in deplasari si cred ca si in aceasta nu vor obtine mare lucru.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Voluntari vs Concordia Chiajna
Pronostic:
Concordia Chiajna +1 AH
Cota
1.20
CFR Cluj vs Politehnica Iasi
Pronostic:
1
Cota
1.35
Eintracht Frankfurt vs Fortuna Dusseldorf
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.25
Cota finala: 2.03
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro