Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.58

BETANO

Prieteni, meciurile dintre Bani Yas și Emirates Club sunt bune de pus în ramă! Cele două echipe au meci și azi în campionatul din Emirate, iar ultima întâlnire dintre cele două a fost un 4-4 ca la teatru! Ne putem aștepta și azi la un scenariu asemănător, mai ales dacă luăm în calcul faptul că ultimele 5 meciuri ale gazdelor au fost cu goluri în ambele porți, 4 dintre ele bătând linia de over 2.5, iar în cazul oaspeților ultimele 5 consecutive au fost de GG3+.

<<AI 300 DE LEI BONUS FARA RULAJ AICI>>

cota2.ro

Tot pe goluri putem miza și în partida din Danemarca dintre Esbjerg și codașa Hobro, echipă care a încasat 31 de goluri în 12 etape, fiind de departe cea mai franjuri apărare din divizie. Chiar dacă Esbjerg nu are un atac de invidiat, jucătorii din compartimentul ofensiv au o șansă foarte bună de a se evidenția astăzi. Ultimele 5 partide directe au produs minim 4 goluri de fiecare dată!

Echipa de U23 a lui Manchester United este singura neînvinsă din campionat în cele 7 etape scurse, iar astăzi primește vizita codașei Sunderland. Lanterna roșie a înscris doar de 5 ori în 7 etape, iar ultimele 6 deplasări consecutive sunt eșecuri, cu un singur gol marcat în tot acest interval, dar cu 23 ce boabe încasate.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bani Yas vs Emirates Club
Pronostic:
GG3+
Cota
1.75
Esbjerg vs Hobro
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.87
Man United U23 vs Sunderland U23
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 4.58
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro