Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.04

BETFAIR SPORTSBOOK

HC Zalău se deplasează la Dortmund pentru returul meciului de Cupa EHF. Partida tur a fost un adevărat thriller, elevele lui Tadici revenind pe final de meci și având chiar posibilitatea să câștige, după ce au fost conduse cu 23-21. Româncele au înscris 4 goluri consecutiv, ajungând la 25-23, dar au fost egalate dramatic. Problema este că înainte de această deplasare, fetele de la Zalău au mai avut un meci tare pe care l-a terminat la egalitate la Cisnădie, iar oboseala se poate pronunța azi în Germania.

Dacă tot vorbeam de Germania, voi rămâne cu ochii ațintiți în acea parte a Europei pentru cea de-a doua selecție de pe acest bilet, care este din fotbal. Borussia Monchengladbach are 6 victorii consecutive pe propriul teren și vine cu un moral excelent după victoria cu 3-0 pe Allianz Arena, iar azi primește vizita lui Mainz, echipă care nu a înscris niciun gol în ultmele 4 meciuri și are doar 2 victorii în ultimele 26 de deplasări.

cota2.ro

În fine, cea de-a treia selecție de pe biletul meu de azi este din marele derby al Italiei, unde azi ne putem aștepta la un meci frumos, pentru că atacurile ambelor echipe sunt în formă foarte bună! Inter a încris în fiecare din ultimele 6 meciuri oficiale disputate, în 5 din ele chiar de cel puțin 2 ori. AC Milan a punctat în fiecare din cele 9 meciuri oficiale disputate în acest sezon!

<<AICI AI COTA 60.00 PENTRU DUMINICA>>



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs HC Zalau
Pronostic:
1
Cota
1.44
Monchengladbach vs Mainz
Pronostic:
1
Cota
1.62
Inter Milano vs AC Milan
Pronostic:
GG
Cota
1.73
Cota finala: 4.04
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro