Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.13

BETANO

Mă tot chinui cu proiectul piramidal, dar momentan am avut 3 tentative eșuate în care m-am împotmolit la pașii 2-3, dar trebuie să înțelegeți că e foarte greu să iasă, iar șansele sunt sub 1%. Totuși e un proiect îndrăzneț, dare dacă ajunge la capăt o singură dată din 100 de încercări...ne aduce cota 1000. Plus că eu merg pe principiul că doar cei slabi renunță!

Azi voi încerca din nou să parcurg primii 3 pași deodată, ca și ieri, când am pierdut la 1 gol în pasul 3. Voi miza pe un bilet combinat în care să includ cotele minime aferente primilor 3 pași, adică 1.20, 1.40 și 1.60. Cei care sunt noi, pot citi detaliile proiectului aici

cota2.ro

Pariul 1 de cota minimă 1.20 este reprezentat de o cotă de 1.36 la meciul dintre Arsenal și Leicester. Arsenal este una dintre cele mai în formă echipe din Europa, câștigând 9 meciuri oficiale consecutive! 8 din ultimele partide disputate pe Emirates între cele două au fost câștigate de Arsenal, care a marcat de de cel puțin 2 ori în 7 dintre ele. S-au marcat minim 3 goluri în 5 din ultimele 6 partide disputate de Leicester în premier League.

Pariul 2, la cotă 1.40 vine din Liga 1. Rednic debutează pe banca lui Dinamo într-un meci împotriva fostului său elev, Dan Alexa, iar atitudinea câinilor trebuie să fie una agresivă de la început...lumea nu mai are răbdare, vrea rezultate imediate. Tactica lui Dan Alexa nu cred că mai este un secret pentru niciun cunoscător al fotbalului --- împotriva echipelor cotate cu prima șansă -- stat la cutie și contraatac...În aceste condiții voi apela la un pariu logic: Dinamo va avea posesia și inițiativa, iar în aceste condiții este foarte posibil să aibă minim 2 cornere până la pauză.

Pariul 3, la cotă minimă 1.60, vine din Turcia. Trabzonspor are cel de-al doilea cel mai bun atac din Superliga, iar Rodallega și Burak Yilmaz au deja câte 5, respectiv 4 goluri înscrise. Pe propriul teren au făcut treabă bună în acest sezon, câștigând 3 dintre cele 4 partide disputate, cu minim 3 goluri înscrise în fiecare victorie, cea mai recentă victimă fiind chiar Galatasaray cu 4 boabe încasate. Erzurum este nou-promovată, are o singură victorie în 8 partide și a înscris doar 6 goluri. Voi miza pe faptul că Trabzon va câștiga și va menține seria de bună de goluri marcate.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Leicester
Pronostic:
1X & peste 1.5 goluri
Cota
1.36
Dinamo vs Dunărea Călărași
Pronostic:
Dinamo peste 1.5 cornere prima rep
Cota
1.42
Trabzonspor vs Erzurum
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
1.62
Cota finala: 3.13
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro