Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.73

BETANO

Prieteni, acest bilet corespunde cerințelor proiectului piramidal și voi încerca să combin primii 3 pași care trebuie să conțină o cotă de 1.20, una de 1.40 și una de 1.60! Detalii despre acest proiect aveți aici.

Pariul 1 - cota 1.20

cota2.ro

Portsmouth este liderul detașat din League One și țintește promovarea în Championship, iar înfrângerea de acum două etape în fața lui Gillingham s-a dovedit a fi un accident, drept urmare, următoarele două meciuri au fost victorii.

Burton a reușit să lege 2 victorii consecutive, dar acestea au venit împotriva unor echipe din subsolul clasamentului, Bristol Rovers și Plymouth. Merg pe mâna gazdelor în șansă dublă azi.

Pariul 2 - cota 1.40

Middlesbrough este liderul din Championship și are șansa unei victorii care să-i consolideze poziția astăzi în fața unui Rotherham care nu a mai cunoscut victoria de 7 etape.

Pariul 3 - cota 1.60

Ajax merge bine și în Champions League și a trecut cu bine și de testul Bayern Munchen, remizând pe Allianz Arena, ceea ce Banfica nu a reușit pe teren propriu. Golurile nu lipses din meciurile celor două echipe, acestea înregistrând o medie de 4, respectiv 3.5 per meci în acest sezon de Champions League. Voi miza pe faptul că Ajax nu va pierde și se vor marca minim 2 goluri în meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Portsmouth vs Burton
Pronostic:
1X
Cota
1.20
Middlesbrough vs Rotherham
Pronostic:
1
Cota
1.42
Ajax vs Benfica
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 2.73
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro