Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.74

BETANO

Prieteni, ieri am câștigat 3 pariuri din 4, la cote foarte bune, dar singurul pierdut a fost cel din proiectul piramidal. V-am zis că nu mă las...merg în continuare. Meciurile de pe biletul meu de azi se încadrează cerințelor acestui proiect, iar cei care nu știu despre ce e vorba pot vedea aici.

Pariul 1 - cota minimă 1.20

cota2.ro

Steaua Roșie Belgrad ar trebui să se declare mulțumită cu punctul obținut în prima etapă împotriva lui Napoli, pentru că este foarte posibil ca acela să rămână singurul din zestre. Deplasarea de azi pe Anfield va fi o experiență de neuitat pentru mulți dintre jucători și o excursie pe cinste, dar pe plan fotbalistic este posibil să sufere un nou măcel.

Pariul 2 - cota minimă 1.40

Leeds United are o șansă bună de a reintra pe parcursul bun cu care ne obișnuise la început de sezon, deoarece primește vizita lui Ipswich, echipă care a încasat minim 2 goluri în ultimele 5 deplasări. Pablo Hernandez este anunțat ca titular azi, după o perioadă semnificativă de absență, un mare plus pentru atacul gazdelor.

Pariul 3 - cota minimă 1.60

Galatasaray și Schalke sunt două echipe relativ apropiate din punct de vedere valoric, iar în clasamentul grupei sunt despărțite de un singur punct. Mă aștept la un meci echilibrat în care să vedem un rezultat de egalitate la pauză sau la final de partidă.

Pariul 4 - cotă minimă 1.80

E o încântare să privești meciurile lui Dortmund în acest sezon, însă azi vor avea un test cu adevărat puternic, pentru că primesc vizita lui Atletico Madrid, o prezență constantă în ultimii ani în fazele finale ale competiției. Ambele formații au opțiuni foarte bune în compartimentele ofensive și mă aștept la goluri în ambele porți.

Pariul 5 - cotă minimă 2.00

PSG este o mașinărie de goluri pe propriul teren, iar adversarul de astăzi este Napoli, echipă ofensivă, deci spectacolul pare asigurat. Pe banca lui Napoli este Carlo Ancelotti, foarte iubit la Paris după ce a adus titlul din 2013. Ancelotti nu a câștigat niciunul din ultimele 6 meciuri de Champions League în care a întâlnit o fostă echipă antrenată.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs Steaua Roșie
Pronostic:
1 pauza - 1 final
Cota
1.26
Leeds vs Ipswich
Pronostic:
1
Cota
1.44
Galatasaray vs Schalke
Pronostic:
PSF X
Cota
1.67
Dortmund vs Atletico
Pronostic:
GG
Cota
1.80
PSG vs Napoli
Pronostic:
1 & peste 2.5 goluri
Cota
1.97
Cota finala: 10.74
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro