Biletul lui Mihalache - cota 7 pentru duminică

BETFAIR SPORTSBOOK

Am avut o zi foarte bună ieri, am reușit să bifăm două bilete frumoase, unul de cota 5, iar al doilea de cota 18. Azi mizez pe 3 meciuri, ale căror cote cumulate duc undeva tot înspre valoarea.

Craiova este pe val, Băluță revine în primul 11, iar azi pornesc cu prima șansă împotriva lui Sepsi. Chiar dacă nou-promovata a schimbat cam toată echipa în iarnă, nu îi dau șanse să reziste furiei oltenilor.

cota2.ro

Liverpool se deplasează la Southampton, echipă fără înfrângere în ultimele 6 meciuri oficiale, iar formația lui Klopp a terminat fără gol primit doar 23% din deplasările acestui sezon. Compartimentul ofensiv, însă, zbârnâie, iar cele 59 de goluri marcate o situează pe Liverpool pe locul doi în clasamentul celor mai eficiente atacri din Premier League, după City.

Lyon încheie etapa în Ligue 1 pe propriul teren în fața lui Rennes. Echipa antrenată de Bruno Genesio a marcat în fiecare din ultimele 12 etape consecutive, totalizând 54 de goluri până acum. Lucrurile nu stau chiar roz în defensivă, totuși, dar Rennes nu este un adversar care ar putea pune probleme serioase la prima vedere, pentru că trece printr-o perioadă proastă. Însă faptul că în 4 din ultimele 5 partide directe, ambele echipe au marcat, ne poate da indicii referitoare la modul în care cele două se abordează reciproc.

Ultima selecție vine din Serie A, acolo unde nu sunt prea multe de zis despre confruntarea de pe Olimpico dintre AS Roma și ciuca bătăilor din competinție, Benevento. Deși dădea semne de trezire la viață după cele două victorii consecutive cu Chievo și Sampdoria, trupa lui Roberto de Zerbi a revenit la normal și nu a marcat niciun gol în ultimele 3 etape în care a luat-o pe cocoașă de fiecare dată, fără drept de apel, scenariu foarte posibil și în meciul de azi.Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CSU Craiova vs Sepsi
Pronostic:
1
Cota
1.40
Southampton vs Liverpool
Pronostic:
GG
Cota
1.62
Lyon vs Rennes
Pronostic:
GG
Cota
1.65
AS Roma vs Benevento
Pronostic:
Roma câștigă la 0
Cota
1.83
Cota finala: 6.85
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro