Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.90

UNIBET

Prieteni, azi joc un bilet de cota aproape 5 din Europa League, dar miza o țin sub valoarea medie, pentru că această competiție nu este tratată cu seriozitate de multe dintre cluburi, de aceea și apar multe surprize.

Sevilla vs Akhisar Beledyie

cota2.ro

La Sevilla mă aștept la o victorie clară a gazdelor, Akhisar fiind una din cele mai slabe formații din Turcia în acest moment. Prioritatea lor este să îmbunătățească situația din campionat și vor exista schimbări în formația de start. Voi miza pe linia de -2 Handicap Asiatic pe Sevilla, ceea ce înseamnă că avem nevoie de o victorie la minim 3 goluri diferență pentru a câștiga. La o victorie cu fix două goluri primim cota 1.00.

Qarabag vs Vorskla Poltava

În grupa E avem derbyul suferinței între Qarabag și Vorskla Poltava, ambele acumulând 0 puncte după duelurile cu Sporting și Arsenal. Diferența este că Vorskla a marcat în fiecare meci, Qarabag nu a înscris niciun gol. În acest caz mi-e greu să cred că azerii se pot impune la mai mult de un gol diferență.

PAOK vs MOL Vidi

La PAOK atmosfera excelentă, iar vizita lui Mol Vidi nu poate anunța altceva decât o nouă victorie pentru elevii lui Răzvan Lucescu. Șanse mari să meargă alături de Chelsea în primăvară!

Frankfurt vs Apollon Limassol

Eintracht Frankfurt a făcut show la ultimul meci pe teren propriu, disputat vineri, învingând cu 7-1 pe Fortuna Dusseldorf. Adversarul de azi, Apollon Limassol, este sub nivelul lui Dusseldorf și am încredere că gazdele își vor încânta din nou spectatorii. Frankfurt a înscris de 4 ori în poarta lui Lazio și de 2 ori în poarta lui Marseille în meciurile precedente.

Marseille vs Lazio

Celălalt meci din grupa H le aduce față în față pe finalista sezonului trecut, Marseille, și Lazio, reprezentanta Italiei. Avem două echipe generoase cu golurile, iar pentru mai multă precauție voi miza pe linia de over 2 goluri asiatic, ceea ce înseamnă că dacă se înscriu fix 2 goluri, avem cota 1.00


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sevilla vs Akhisar
Pronostic:
Sevilla -2 HA
Cota
1.46
Qarabag vs Vorksla Poltava
Pronostic:
Vorskla +1.5 HA
Cota
1.38
PAOK vs MOL Vidi
Pronostic:
1
Cota
1.33
Frankfurt vs Apollon
Pronostic:
1
Cota
1.43
Marseille vs Lazio
Pronostic:
peste 2 goluri Asiatic
Cota
1.28
Cota finala: 4.90
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro