Ponturi Pariuri Fotbal Emmen vs VVV Venlo

BETANO

Prieteni, eu azi mai joc un meci unde am observat o greșeală de cote din partea bookmakerilor de la Betano. Este clar că după ce voi publica acest articol și îl voi posta și în grupul Premium, cota va scădea la valoarea normală, pentru că sunt cu ochii pe mine, dar până atunci, eu îmi plasez miza.

Faptul că este greșită cota nu ne garantează că va fi și câștigător, dar ne garantează faptul primim cel mai bun preț, urmând ca după eventuala rectificare să putem da Cash-out în cazul în care asta urmărim, un profit mic ca și procente, dar sigur.

cota2.ro

De exemplu, acum 2 zile, după ce am publicat în grupul Premium, cota 5.00 a scăzut până la 2.20 pe numărul de schimbări la meciul lui Lokomotiv, iar înainte de începerea meciului se putea obține dublul mizei prin Cash-out! Ieri la fel, la meciul lui Standard.

<<VEZI AICI COTELE SPECIALE PENTRU EL CLASICO>>

Meciul de azi este cel dintre Emmen și Venlo din Olanda, unde avem o echipă gazdă care încasează goluri cu toptanul și o echipă vizitatoare aflată într-un moment bun, pe locul 5. Ultimele 3 meciuri ale gazdelor au produs minim 3 goluri, iar în fiecare din cele 3 meciuri minim 2 au fost în poarta lor.

Bun, concret, voi juca X2 & Peste 2.5 goluri la cota 3.10, deoarece personal văd undeva pe la maxim 2.50 valoarea reală. Hai să o despicăm matematic:

  • cota pentru X2 este de 1.44
  • cota pentru over 2.5 este 1.90
  • produsul dintre cele două cote pe selecțiile single este 2.73
  • în general casa de pariuri își mai aplică și marja, iar în acest caz, această combinație ar fi trebuit cotată undeva pe la 2.50.

Ca să înțelegeți mai bine, uitați-vă la cotele pentru Rezultat final & Over/Under. Cota pentru selecția 2 & peste 2.5 goluri este 3.85, iar cotele individuale pe Over 2.5 și 2 solist sunt 1.90 și 2.50. Produsul celor două cote este 4.75, iar cota oferită pentru această combinație este mult mai mică, 3.85, ceea ce este corect pentru funcționarea businessului caselor de pariuri. Același lucru este valabil și la 1 & peste 2.5.

La fel, cota pentru X2 & SUB 2.5 goluri este 2.55, în condițiile în care produsul dintre 1.88 (cota pe under 2.5) și 1.44 (cota pe X2) este 2.70. Deci aici au setat cotele corect.

Sper că ați înțeles că în cazul nostru avem un avantaj la cote, pentru că am încercat să explic destul de clar, astfel încât să priceapă și un individ cu noțiuni primare de aritmetică și pariuri.

Dacă nu aveți deja un cont la Betano, deschideți unul prin butonul de mai jos și veți avea și accest GRATUIT pe viață în grupul Premium

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Emmen vs VVV Venlo
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro