Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.35

BETANO

Prieteni, azi voi miza pe 5 meciuri în care am încredere individuală destul de bună și nu văd de unde ar putea apărea surpriza. Totuși, cele mai multe emoții ar trebui să le avem, în teorie, la meciurile de competiții de top.

CS Afumați vs CS Tunari

cota2.ro

Diferența de valoare dintre cele două combatante din Liga 3 este în favoarea gazdelor de azi care și-au păstrat majoritatea jucătorilor din lotul cu care au terminat anul trecut în TOP 6 din Liga 2.

Atletico Madrid vs Real Sociedad

Atletico tocmai a avut parte de un duș rece, total necaracteristic, la Dortmund, unde au încasat-o rău de tot, cu 4-0. Real Sociedad încă are probleme cu absențele și se deplasaează azi pe un teren unde a pierdut ultimele 5 înfățișări consecutive.

Borussia Dortmund vs Hertha Berlin

Dortmund a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri disputate pe propriul teren în Bundesliga, iar în ultimele 7 consecutive s-a marcat minim 3 goluri. Hertha va avea o misiune aproape imposibilă azi împotriva uneia dintre cele mai în formă echipe din Europa!

Lille vs Caen

Lille are 7 victorii consecutive pe teren propriu în Ligue 1, iar în ultimele 8 evoluții în fața propriilor suporteri a marcat minim 2 goluri. Caen area doar 2 victorii în ultimele 20 de meciuri disputate în competiția internă.

Union St. Gilloise vs Tubize

Cu un singur punct obținut în cele 5 deplasări ale actualului sezon, Tubize se deplasează pe un teren unde formația gazdă a încris câte două goluri în fiecare din ultimele 3 partide.

<<VEZI AICI COTELE SPECIALE PE EL CLASICO>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CS Afumati vs Tunari
Pronostic:
1
Cota
1.67
Atletico Madrid vs Real Sociedad
Pronostic:
1
Cota
1.55
Dortmund vs Hertha
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
1.70
Lille vs Caen
Pronostic:
1
Cota
1.60
Union St Gilloise vs Tubize
Pronostic:
1
Cota
1.47
Cota finala: 10.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro