Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.19

BETANO

Terminăm cu dreptul o săptămână foarte buna? Avem un combo din handbal prieteni, format din trei evenimente, la o cotă totală de aproape 2.20


cota2.ro

După punctele pierdute cu Cisnădie și Vâlcea, Craiova nu mai are voie să facă pași greșiți. Meciul cu Bistrița nu este neapărat unul foarte ușor, însă Bistrița este inconstantă și acest lucru poate fi dificil. Defensiva Craiovei poate face diferența astăzi, într-o partidă în care gazdele au prima șansă.


”U” Cluj este într-o situație foarte grea, cu șapte înfrângeri din tot atâtea partide disputate. Azi studentele merg la Zalău, pe un teren pe care se câștigă foarte greu puncte. Doar că ”U” Cluj are nevoie de victorie și va da totul astăzi pentru a sparge gheața.


În preliminariile pentru Euro, grupa 3 este una dezechilibrată. Macedonia și Islanda vor merge la Euro fără probleme, având în vedere că din grupă mai fac parte Grecia și Turcia. Macedonia merge în Grecia astăzi, pe terenul formației ce a pierdut la 13 goluri în Islanda. Ex-iugoslavii au toate starurile în echipă, așa că victoria este logică.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SCM Craiova vs CSM Bistrița
Pronostic:
Craiova -1.5
Cota
1.36
HC Zalău vs ”U” Cluj
Pronostic:
”U” Cluj +6.5
Cota
1.40
Grecia vs Macedonia
Pronostic:
2
Cota
1.15
Cota finala: 2.19
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro